Tisztelt Tagtársak!

 

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Győri Szervezete kirándulást szervez 2019. ápirilis 16-án (kedden) Budapestre.

A kiránduláson a Nők az idegösszeomlás szélén című színdarab kerül megtekintésre. (ismertetőjét mellékelem)

Az előadás kezdete 19:00.

Helyszíne: Átrium film- és színház (Margit krt.)

Jegyek ára: 3.800.- Ft/fő

 

A színház előtti program még szervezés alatt áll.

Amint mindent lepontosítottak a kollégák, küldöm a részletes programot tartalmazó meghívót.

 

Kérem szépen a Tagtársakat, hogy aki részt kíván venni a kiránduláson, 2019. január 20-ig  jelentkezzen a megszokott elérhetőségek valamelyikén (30/3359815, meegyoriszervezet@gmail.com).

A jegyeket árát, a jelentkezéskor szíveskedjenek befizetni Mázi Edinánál, az eon központi épületének fsz.21es irodájában.

A befizetés a szokásos ügyfélfogadási rendben lehetséges. (Hétfőnként délelőtt, csütörtökönként délután.)

 

Programterv a Győri MEE csoport kirándulásához

Szentpétervár – Moszkva

Időpont: 2019.Július 25 – augusztus 01. / 7 éjszaka

Elhelyezés: Moszkva (4 éjszaka), Szentpétervár (3 éjszaka) 3*-os Hotel 2 ágyas fürdős szobáiban

Ellátás: 7 önkiszolgálós reggeli

Utazás: repülőgéppel: Wizzair légitársaság Budapest – Szentpétervár  és Aeroflot légitársaság Moszkva – Budapest

vonattal :  Szentpétervár – Moszkva (Sapsan szuperexpress – 3 óra 50 perc) 

A programban a Moszkai (Kreml, Vörös-tér, Boldog-Vazul székesegyház, Lenin mauzóleum, GUM áruház, Gorkij Park, Tretyakov képtár, Nagy Színház, Uszpenszkij székesegyház, Novogyevicsi kolostor, Lomonoszov Egyetem, stb.) és a Szentpétervári (Ermitázs, Téli Palota, Péter-Pál erőd és székesegyház, Aurora cirkáló, Szent Izsák székesegyház, Vérző Megváltó temploma, Nagy piac, Nyevszkij sugárút, lagunák, stb.) látnivalókon túl, melyeket főleg gyalog és a tömegközlekedéssel járunk végig, különbusszal kirándulást teszünk Katalin cárnő palotájához és I.Péter cár palotájához (Petrodvorec).

Az összes költség kb. 198.000 Ft/fő mely tartalmazza a repülőjegyeket az összes illetékkel, a 7 éjszakai szállást reggelivel, a vonat/repülő költségét (Moszkva-SzentPétervár), a különjáratú buszokat, a repülőtéri transzfereket. Ezt az árat 325 Ft/Euro-val (Rubel) kalkuláltuk, ezért néhány ezer Ft-ot változhat +/- az összeg. A belépőkre és a helyi közlekedésre még pontosan nem tudjuk mennyit kell kalkulálni, de nagyjából 150 Euróval lehet számolni. Plusz költség lesz még a vízum díja (kb. 22.000 Ft), amit indulás előtt 30 nappal intézünk majd.

A beutazáshoz útlevél szükséges, melybe a vízumot beragasztják. A vízum lejárata után még 6 hónapig érvényesnek kell lennie az útlevélnek!

Meghívó Márton napi libavacsorára

A Magyar Elektrotechnikai Egyesület Győri Területi Szervezete 2018. november 9-én (pénteken) tartja már rendhagyónak számító Márton napi libavacsoráját, melyre tisztelettel meghívja Önt és kedves hozzátartozóját.

Helyszín: Nimród Vendéglő (Győr, Nagy Imre u. 48-50.)

Kezdés időpontja: 17:30-18:00

Jelentkezni 2018. november 4-ig, Mázi Edinánál a meegyoriszervezet@gmail.com email címen, vagy a 30/335-9815-ös telefonszámon lehet. Meghívó Liba vacsorára